Ledige stillinger

Teamleder

Du får planter til at gro og mennesker til at trives
Vi søger en dygtig Teamleder med lederambitioner,som trives med at koordinere mennesker i det fri og får planter til at gro. Du skal lede dit arbejdsteam og er struktureret i produktion og planlægning.

Fra grønne fingre til Teamleder
Du kan dit gartnerfag, men nu vil du gerne arbejde med produktionsplanlægning, ressourcestyring og principperne bag Leanproduktion. Du skal minimere arbejdsgange, ventetid og spild.
Som Teamleder bliver du vores nye „Go to person“. Du bliver motiveret af at lede mennesker. Du kan sætte klare mål og opnå resultater. Du kan skabe et godt fællesskab og ved, hvordan man anviser arbejde og underviser nye medarbejdere.

Kvalifikationer fra jorden
Du har erfaring som f.eks. gartner eller jordbrugsteknolog eller lignende.
• Ledelse er naturligt for dig
• Taler og skriver dansk, og kan tale engelsk.
• Du har kørekort.

Danmarks mest naturlige virksomhed
Gunnar Christensens Planteskole ligger i Fjenneslev, midt mellem Ringsted og Sorø. Virksomheden beskæftiger ca. 50 personer og producerer over 1 million planter til engros salg. Virksomheden er førende inden for biologiske- og naturlige bekæmpelsesmidler. Her er gode arbejdsvilkår og gode sundhedsordninger.

Gunnar Christensens Planteskole er familieejet i over 50 år. Du er ikke i tvivl om den familiære stemning. Medarbejderne tages seriøst og informationsniveauet er højt.

Teamleder

Arbejdstid:
Mandag-torsdag kl. 7-16. Fredag kl. 7-13:15.
Arbejdsuge: 37 timer.
Der er almindeligvis ikke weekendarbejde.

Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 31. juli 2017.
Send din ansøgning til Lotte på lotte@gcplant.dk.
Du kan også ringe til Bent på 2122 6960 eller Morten på 2042 6760.

 

 

Lagerforvalter

Lagerforvalter til ekspedition af planter.
Vi søger en dygtig lagerforvalter med personaleansvar, som kan styre vores pakkeri og distribution til fragtmænd. Du bliver ansvarlig for det vi kalder "ekspeditionen".

Kom ud i lyset og bliv lagerforvalter
Du og dine medarbejdere pakker containere til hele Skandinavien. Du trives i frisk luft, højt tempo og har erfaring med at lede mennesker. Du har overblik, er god til at koordinere og kan styre processer.
Dit team af medarbejdere består af 5-25 personer. Du er selv med i arbejdsprocessen og leder dine medarbejdere. Sammen skal I håndtere og kontrollere over 2000 varelinjer og 60 forsendelser pr. dag til forskellige kunder, i samarbejde med vores salgsafdeling.

Kvalifikationer:
Du behøver ikke at have brancheerfaring fra produktion af planter. Derimod vægter vi din faglighed mht. logistik. Du har erfaring som lagerforvalter eller lagermedarbejder med ledelsesansvar.
• Truckcertifikat og alm. kørekort.
• Taler og skriver dansk, og kan tale engelsk.
• Du har erfaring med Lean-ledelse eller interesse i at lære det.
• Din ledelsesstil er baseret på positiv motivation, ros og feedback. Du har god erfaring med at håndtere mennesker fra forskellige kulturer og nationaliteter.

Danmarks mest naturlige virksomhed
Gunnar Christensens Planteskole ligger i Fjenneslev, midt mellem Ringsted og Sorø. Virksomheden beskæftiger ca. 50 personer og producerer over 1 million planter til engros salg. Virksomheden er førende inden for biologiske- og naturlige bekæmpelsesmidler. Her er gode arbejdsvilkår og gode sundhedsordninger.

Gunnar Christensens Planteskole er familieejet i over 50 år. Du er ikke i tvivl om den familiære stemning. Medarbejderne tages seriøst og informationsniveauet er højt. 

Lagerforvalter 6824

Arbejdstid:
Mandag-torsdag kl. 7-16. Fredag kl. 7-13:15.
Arbejdsuge: 37 timer.
Der er almindeligvis ikke weekendarbejde.

Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 31. juli 2017.
Send din ansøgning til Lotte på lotte@gcplant.dk.
Du kan også ringe til Bent på 2122 6960 eller Morten på 2042 6760.

 Glemt password?